PRVO OBRAĆANJE NOVOG PREMIJERA SPAJIĆA: Jedva čekamo da napravimo rezultat za našu zemlju - Najavio i odluku o odlaganju popisa

V.K.

31. 10. 2023. u 08:00

NOVI premijer Crne Gore Milojko Spajić, poručio je u svom prvom obraćanju da će program reformi "Evropa sad 2" biti striktno primenjen, zapravo  onako kako su obećali.

ПРВО ОБРАЋАЊЕ НОВОГ ПРЕМИЈЕРА СПАЈИЋА: Једва чекамо да направимо резултат за нашу земљу - Најавио и одлуку о одлагању пописа

V. K.

- Jedva čekamo da napravimo rezultat za našu zemlju - bile su prve reči Spajića nakon položene zakletve u Skupštini Crne Gore.

On je najavio je da će odluka o odlaganju popisa stanovništva biti doneta na današnjoj sednici Vlade, koja će se održati između 13 i 13 i 30 sati.

- Podrška mom kabinetu najveća je koju je jedna vlada u Crnoj Gori imala dosad. Imali smo maratonsku sednicu. Za mene je bilo interesantno. Bitno je da se Vlada izglasala, rekao.  je Spajić, saopštivši da će u 8 i 30 jutros biti premopredaja dužnosti, a da će se u 10 sastati sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen, koja je u zvaničnoj poseti Crnoj Gori.

Spajić je rekao da je jedan od glavnih "kamena spoticanja" prethodnih vlada bila slaba saradnja sa parlamentom.

- Ovakvo mučenje koje smo preživeli, definitivno se više tome nećemo izlagati u budućnosti - poručio je novi predsednik Vlade Crne Gore.

BONUS VIDEO:

PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Druga epizoda video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)