DPS TRAŽI ZASTAVU UKRAJINE U SKUPŠTINI: Knežević odgovorio - "Napravimo kolaž kako bi zadovoljili vaš evroatlantski ukus"

V.K.

30. 10. 2023. u 14:25

U NASTAVKU sednice Skupštine Crne Gore poslanik DPS-a Jevto Eraković proceduralno je reagovao na početku sednice Skupštine i kazao da, ukoliko se svi zalažu za EU integracije, Parlament stane rame uz rame sa Parlamentom EU.

ДПС ТРАЖИ ЗАСТАВУ УКРАЈИНЕ У СКУПШТИНИ: Кнежевић одговорио - Направимо колаж како би задовољили ваш евроатлантски укус

V. K.

- Ne testiramo nikog, već samo želimo da čujemo da li svi zaista podržavaju inicijativu da se tokom zasedanja Skupštine pored crnogorske zastave u ovoj sali nalazi i zastava Ukrajine - kazao je Eraković, dodajući da bi ona stajala sve do "završetka agresije" na Ukrajinu.

Lider DNP-a i koalicije ZBCG Milan Knežević odgovorio je Erakoviću i kazao da bi onda trebalo da se stave zastave Palestine, Sirije, Izraela, Kolumbije, Ekvadora, Vijetnama.

- Napravimo kolaž od zastava kako bi zadovoljili vaš evroatlantski ukus, kazao je Knežević.

- Imamo mi mnogo toga da rešimo u Crnoj Gori i da se ne bavimo geopolitičkim sukobima. Što se nas tiče, možete staviti i slike Mila Đukanovića i Milana Roćena, a onda iznad njihovih slika i slike Putina, Šojgua i Lavrova jer da nije njih, ne bi dobili privatnu državu. Te sitne političke fore ostavi u kuloarima u kojima su navikli da donose političke projekcije. Ne opstruirajte današnji rad. I gospođa fon der Lajen dolazi u 16 časova. Šta će reći na vaše nedemokratsko tumačenje - upitao je on.

BONUS VIDEO:

PUTEVI ZA BUDUĆNOST: Druga epizoda video-serijala "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu