HAPŠENJE U PODGORICI: Za prodaju držao 1.300 tableta sa liste opijata

Марија Стевановић
Marija Stevanović

26. 07. 2023. u 18:25

U PODGORICI je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen P R. (35).

ХАПШЕЊЕ У ПОДГОРИЦИ: За продају држао 1.300 таблета са листе опијата

Foto: Uprava policije Crne Gore

- Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Centar“ – Odeljenja bezbednosti Podgorica su jednu osobu lišili slobode, a protiv jednog maloletnika podneli krivičnu prijavu. Naime, policija je u jednom dvorišnom prostoru zatekla dva lica u primopredaji, nakon čega je izvršena kontrola P.R. (35) i V.D. (42) - saopštava Uprava policije Crne Gore, koja objašnjava da je P.R. predao V.D. jednu tabletu sa liste opijata, za koju mu je ona dala određenu sumu novca.

Potom su policijski službenici kod P.R. pronašli i oduzeli 230 različitih tableta sa liste opijata, nakon čega je izvršen pretres stana i drugih prostorija koje P. R. koristi.

-Pretresom stana policija je pronašla i oduzela 1.085 tableta sa liste opijata, a kriminalističkom obradom je utvrđeno da je P.R. posedovao blanko lekarske recepte na osnovu kojih je navedene tablete kupovao u privatnim apotekama u jednoj zemlji regiona, nakon čega ih je stavljao u tzv. ulični promet na području Podgorice - kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)