BACAO NAMEŠTAJ SA TERASE U SAMOM CENTRU: Nesavesni građanin ostavio bez teksta meštane Bara, reagovala i komunalna policija

Novosti online

17. 07. 2023. u 07:44

JEDAN nesavesni stanovnik Bara sinoć je, u Ulici maršala Tita, u strogom centru grada, sa terase stana bacao nameštaj na trotoar.

БАЦАО НАМЕШТАЈ СА ТЕРАСЕ У САМОМ ЦЕНТРУ: Несавесни грађанин оставио без текста мештане Бара, реаговала и комунална полиција

foto: B.D.

Reagovala je barska Komunalna policija i sankcionisala stanara zbog neodgovornog postupka.

- Čudan je način na koji neki stanari u zgradi shvataju stanovanje! Pojedini stanari smatraju normalnim da otpad izbace kroz prozor ili preko terase, što je bio slučaj prethodnu noć u Ulici maršala Tita broj 9 - kazali su iz DOO Komunalne delatnosti Bar.

Nesavesni stanar, kako su kazali, sa terase je bacao delove nameštaja, ne uzimajući u obzir to da će povrediti ljude koji slobodno šetaju.

- Komunalna policija izašla je na lice mesta i istog sankcionisala. Još jednom apelujemo na sve građane da otpad odlažu shodno propisima i odlažu u posude namenjene za to - saopštili su iz DOO Komunalne delatnosti Bar, prenosi Primorski portal.

BONUS VIDEO: OJ ĐEVOJKO MILIJANA... Dečak okopava krompir uz staru crnogorsku pesmu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave