U KOLAŠINU ZAPLENJENO NAORUŽANJE: Policija dežurala tokom noći, Kolašinac posle pretresa upućen na lečenje

Марија Стевановић
Marija Stevanović

10. 06. 2023. u 19:44

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, u Kolašinu je protiv M. L. (61) podneta krivična prijava.

У КОЛАШИНУ ЗАПЛЕЊЕНО НАОРУЖАЊЕ: Полиција дежурала током ноћи, Колашинац после претреса упућен на лечење

Uprava policije CG

Podnošenju prijave, sudeći po saopštenju Uprave policije Crne Gore, prethodila su burna zbivanja.

- Policijski službenici Odeljenja bezbednosti Kolašin su juče u poslepodnevnim časovima imali zadatak da pretresu stan i druge prostorije koje koristi M.L. (61) iz Kolašina. M.L. nije dozvolio policajcima da uđu u kuću, već je svom bratu M.L. (57) kazao da uđe  i zaključa vrata - saopštila je policija.

Zatim su, zbog obezbeđenja mesta, na lokaciju upućene dodatne policijske snage.

- Kako je pao mrak i pretres nije izvršen, u konsultaciji sa nadležnim tužiocem odlučeno da se pretres odloži do danas. Deo policijskih službenika raspoređen na obezbeđenju mesta ostao je tokom noći. Jutros oko 6.20 časova M.L. (61) je obavio razgovor sa načelnikom kolašinske policije, te je nakon toga, u prisustvu vlasnika, izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi - saopštila je dalje policija.

Pronađena je automatska puška sa metkom u cevi i 26 komada municije u okviru, 166 komada municije za automatsku pušku, 19 komada municije kalibra 7.9 mm, 33 komada municije kalibra 3x57 magnum, jedan metak za pištolj, kao i 19 komada municije za lovačku pušku, nož i dve gas maske.

- Od njegovog brata M.L. (57) oduzet je pištolj Zastava-Para, kalibra 9 mm sa oružnim listom - saopštava policija uz napomenu da je M.L. (61) pregledan i po odluci lekara upućen u odgovarajuću ustanovu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!