APEL UPRAVI ZA SAOBRAĆAJ CRNE GORE: Završavajte sanaciju magistrale i bolje birajte termin radova

V.V.

17. 05. 2023. u 14:33

ZBOG sanacije pojedinih deonica na Jadranskoj magistrali u Zelenici i Bijeloj, i pre nego što su očekivane grad blokiraju saobraćajne gužve. Nezadovoljni su meštani, gosti, ali i gradski čelnici, pa je predsednik Herceg Novog Stevan Katić uputio apel Upravi za saobraćaj i izvođačima da posao ubrzaju, ali i da se ne ponavlja ubuduće ovako pogrešan termin za intervencije na magistrali.

АПЕЛ УПРАВИ ЗА САОБРАЋАЈ ЦРНЕ ГОРЕ: Завршавајте санацију магистрале и боље бирајте термин радова

fOTO:V.V.

– Pozivam i Upravu za saobraćaj i izvođače da ubrzaju sanaciju i postavljanje asfaltnog sloja na delovima Jadranske magistrale koji se saniraju. Opština Herceg Novi nije nadležna za ovu vrstu radova, nije čak ni obaveštena da će radove izvoditi u ovom periodu godine i zbog toga nije mogla uticati na početak radova. Sanacija puteva i unapređenje infrastrukture je uvek dobrodošlo za svaki grad, ali Uprava za saobraćaj i izvođač moraju dobro proceniti period kada se radovi izvode, pratiti vremensku prognozu, pa ako je kao sada nepovoljna, odgoditi radove za neki drugi period, planirati dinamiku, a onda je i ispoštovati. Ovakvo nešto ne sme da se ponovi – izričit je predsednik Katić.

On je pozvao i izvođača Krušo doo da ubrza završetak radova na putu od Doma penzionera do magistrale u Zelenici, gde je u toku postavljanje kanalizacionog kolektora, što je projekat koji je odobrila Uprava za kapitalne investicije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba