PRESELA IM ŠETNJA BARSKOM RIVOM: Napadnut par iz BiH, zadobili lakše telesne povrede i ostali bez 150 evra

B. DABIĆ

07. 04. 2023. u 11:12

POLICIJA u Baru je uhapsila dvojicu mladića zbog sumnje da su počini razbojništvo, oštetivši mladi par iz Bosne i Hercegovine.

ПРЕСЕЛА ИМ ШЕТЊА БАРСКОМ РИВОМ: Нападнут пар из БиХ, задобили лакше телесне повреде и остали без 150 евра

Foto: B.D.

Romantična šetnja pored mora mladi par iz Bosne i Hercegovine sigurno nije ni slutio kakve će traume doživeti tokom šetnje barskom rivom gde su ih  fizički napala dvojica meštana. Dvojica su  fizički nasrnuli na mladića, i njemu i devojci naneli su lake telesne povrede. Bosanac je u izjavi policiji naveo da ne poznaje dvojicu koji su napali njega i devojku.

Službenici Odelenja bezbednosti Bar su u kratkom roku rasvetlili krivično delo razbojništvo i lišili slobode O.R. (19) i S.R. (21), oba iz Bara.

-Oni su, kako se sumnja, 2. aprila, u naselju Šušanj na jednoj plaži upotrebom fizičke snage i pretnje prema oštećenom, koji je bio u društvu svoje devojke, otuđili 150 evra. Oštećeni i devojka su tom prilikom zadobili lake telesne povrede - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Barska policija je u kratkom roku identifikovala i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu lišila slobode O.R. i S.R. zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo mladi Bosanac je na privremenom radu u Baru.

Bosanac je prema potvrdi iz policije na privremenom radu u Baru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!