KRAJ: Milo Đukanović čestitao Jakovu Milatoviću pobedu na izborima

Novosti online

02. 04. 2023. u 22:13

PREDSEDNIK Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je čestitao kandidatu Evrope sad Jakovu Milatoviću pojedu na predsedničkim izborima.

КРАЈ: Мило Ђукановић честитао Јакову Милатовићу победу на изборима

Foto: printskrin/RTCG

- Završeni su izbori. Crna Gora je izabrala. Ja taj izbor poštujem. Čestitam Jakovu Milatoviću. Želim mu da bude uspešan predsednik. Ako on bude uspešan, to može značiti da Crna Gora može biti uspešna država - kazao je Đukanović.

Đukanović kaže da je ponosan na podršku koju je dobio u sredinama u kojima većinu čine stanovnici manjinskih naroda.

- Važno da Crna Gora posle 11. juna da dobije Vladu koja će je voditi evropskim putem. Gde god budem bio i šta god radio u budućnosti građanska i multietnička Crna Gora ostaje moja najveća ljubav i moja preokupacija - kazao je Milo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)