SUMNJAJU NA DVE ZEMLJE: Ima li Milo Đukanović prebivalište u nekoj drugoj državi?

V.K.

04. 02. 2023. u 13:27

DF poziva nadležne organe u Crnoj Gori da provere da li predsednik DPS, Milo Đukanović, ima prijavljeno prebivalište u još nekim državama. 

СУМЊАЈУ НА ДВЕ ЗЕМЉЕ: Има ли Мило Ђукановић пребивалиште у некој другој држави?

Milo Đukanović, Foto D. Milovanović

- Tu, zasad, konkretno mislimo na Ujedinjene Arapske Emirate i Švajcarsku, pošto se radi o destinacijama koje su duže vreme od posebnog interesa i interesovanja Đukanovića. Mozda će se na ovaj način početi i pronalaziti put do stotina i stotina miliona evra, koje su od strane vrha bivšeg režima i njegovog šefa opljackane od građana Crne Gore, kazao he poslanik DF-a Jovan Vučurović.

On je veoma važnim naveo  da pred prefstojeće predsedničke izbore građani imaju jasnu predstavu o tome ko su ljudi koji se kandiduju ili bi mogli da se kandiduju za ovu funkciju, da li oni, takođe, imaju skrivene račune i nekretnine u drugim državama, da li tamo imaju neku imovinu, da li su povezani sa mafijom, ambasadama, i sl.

- Takvi nisu dostojni ove važne funkcije koja zahteva čoveka sa integritetom, moralom i kičmom, koji će predstavljati sve građane i biti garant pomirenja i jedinstva, a ne da bude marioneta mafije ili pojedinih centara moći. 

Zato je od najvećeg državnog značaja da Crna Gora dobije čoveka za predsednika, a čovek za predsednika je Andrija Mandić, zaključio je Vučurović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!