LJUDI VRIŠTALI U PANICI: Detalji pljačke pošte u Sutomoru - Razbojnik uperio pištolj u službenika i ukrao oko 1.600 evra

B. DABIĆ

23. 01. 2023. u 18:41

POSLOVNICA Pošte u Sutomoru danas oko 14 časova bila je poprište oružane pljačke u kojoj, srećom, nema stradalih, ali su službenici i pet klijenata preživeli šok.

ЉУДИ ВРИШТАЛИ У ПАНИЦИ: Детаљи пљачке поште у Сутомору - Разбојник уперио пиштољ у службеника и украо око 1.600 евра

Foto Arhiva

Uobičajan radni rad pretvorio se u košmar.

- Maskirani, naoružani muškarac uleteo je u malu poslovnicu, u kojoj je red čekalo pet klijenata. Bez oklevanja je uperio pištolj u službenika i tražio da mu da sav novac. Nastala je vriska, panika. Novac je odneo, a srećom nikoga nije povredio.  Strašan šok smo preživeli. Užasno je kad vidite uperen pištolj u čoveka - ispričao je jedan od očevidaca razbojništva.

Šta se dešavalo danas u poslovnicu Pošte u Sutomoru snimile su kamere. Takođe, kamere sa obližnjih objekata su snimile i da je izvršioca razbojništva čekao saučesnik u vozilu koje je bilo parkirano na ulici ispred Pošte.

-Maskirani muškarac je oko 14 časova ušao u poslovnicu Pošte u Sutomoru. U vozilu ispred pošte ga je čekao saučesnik. Nakon pljačke automobilom  su se  uputili  u pravcu Budve - kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilašta tužilac Radovan Đurišić.

Policija je u potrazi za razbojnicima. Blokirana je Jadranka magistrala na koju su se izvezli automobilom i pobegli iz Sutomora, kao i pristupni putevi.

Novostima je potvrđeno da je razbojnik otuđio oko 1.600 evra iz sutomorske pošte.

BONUS VIDEO - PRIPADNICI ROSU PUCALI NA SRBE: Teško ranjenog Miljana dovoze u bolnicu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!