USVAJANjEM Zakona o predsedniku Crne Gore, prvo uz povike nezadovoljstva i zvižduke okupljenih građana, počeo je haos u Podgorici!

alex roth

12.12.2022. 19:12

posto fakticki crna gora kao nacionalno,politicki i verski vise ne postoji posto taj narod kao deo slovenskog srpskog plemena je pretvoren kroz pro vatikaski inkvizicioni sistem sadasnjih vodja u vazalni centar sadasnjeg kolonijalnog sistema.definitivno hiljadudodis nja c.gora vise ne postoji i nju treba zaboraviti jer po zavrsetku vatikanskog inkvizicionog sistema koji vojno sprovode angloameri povampirenog fasizma mora definotivno nestati sa balkana.

Wou

12.12.2022. 19:30

To je beznacajna grupa neonacista koji smatraju da su oni montenegrini nekakva nad rasa koja ima pravo maltretirati sve sto ne misli kao oni.Na čelu svega se nalazi poludjeli Milo Đukanović koga pod hitno radi mira treba zatvoriti sa Draginjom Vuksanivić Stanković na psihijatriju radi očuvanja mira u Crnoj gori.

Ljube

12.12.2022. 19:59

Isterati jezuitska pravila i zakone u Pravoslavlju ,ocistiti ovu gamad po Crnoj Gori ,dokle vise da nam Pravoslavlje i Svetosavlje budu prljavi i zatrovani jezuitskim ucenjem !!!