DEMOKRATSKA partija socijalista Mila Đukanovića, nakon lokalnih izbora u 14 opština, ostala je na vlasti u svega pet, od 25 koliko ih ima u Crnoj Gori! Bijelo Polje, Bar i Plav su jedine opštine na kojima je 23. oktobra na vlasti opstala Đukanovićeva partija, dok u Gusinju i Petnjici DPS vlada na osnovu rezultata izbora koji su održani ranije.

Komentari (10)

Ljubica

26.10.2022. 08:23

Važno da mu je ostao Bar, da može poslovati. Nadam se da će mu uskoro biti sudjeno i da će završiti tamo gde je mesto kriminalcima, kakav je on.

MaKaki

26.10.2022. 10:56

Dosta si se Milo pruza, ajd sad malo do Spuza..., tamo te ceka partija neka, a i tu ces dobiti izbore...nekog drugog veka.... Zbogom Milo...nidje te ne bilo,

Aleksa

26.10.2022. 11:48

Milo dobija izbore tamo gde ima muslimanskog stanovnista, čiji predstavnici su se obogatili vrseci vlast sa Milom, pa sad ne smiju da mu okrenu leđa.

POSLE SLEDECIH IZBORA OSTACE MU SAMO SPUZ

26.10.2022. 12:19

SPUZ CE MU OSTAT VERAN, mozda i dozivotno, ako ne pobegne kod prijatelju u Pristinu ili Tiranu? Zapad ga vise ne zeli i ne treba, za njih je odradio, uvodjenjem te prcije zvane Montenegro u teroristicku organizaciju, onu sa cetiri velika slova, zbog koje danas Rusija izvodi specijalnu vojnu akciju u Ukrajini, da bi zemlju denacifikovali, i sacuvali ruski narod koji zivi u Novorusiji, da ne dozivi genocid koji su srbi RSK doziveli od ustaskog rezima 1995. godine, genocid koji je sproveden nad srbima, je upravo organizovao i pomogao taj isti teroristicki savez, koji je hteo da napravi baze na Krimu, i samo zahvaljujuci dalekovidnosti Gospodina Putina, sprecena je ta vekovna ceznja imperijalistickih sila, da se domognu ruske teritorije na putu ka ruskim resusima, posebno Sibiru, za koji ona americka (krepala) kucka je tvrdila, da nije fer da Sibir pripada samo rusima, nego je i ona kao clan duboke drzave htela da omasti brke.

Knezevic Zoran

26.10.2022. 19:39

Neka mi na poredjenju oprosti ovaj bivši i pokojni afrički diktator, ali mene, Milo Djukanović, neodoljivo podseća na Cara Bokasu. Jedina razlika je što je Milo beo.