KONJEVIĆ O HAPŠENJU RADA MILOŠEVIĆA: "Za njegove radnje je znao predsednik Vlade"

V.K.

17. 10. 2022. u 11:39

DANAŠNjA sednica Odbora za bezbednost i odbranu trajaće, kako je rekao predsednik odbora Milan Knežević, do 11 sati i 30 minuta.

КОЊЕВИЋ О ХАПШЕЊУ РАДА МИЛОШЕВИЋА: За његове радње је знао председник Владе

Foto: Skupština CG

Vojni ministar Raško Konjević rekao je da misli da je bivši direktor Poreske uprave Rade Milošević jedan od organizatora kriminalne grupe koja se bavila švercom cigareta. 

- Moj stav je da je on trebao da bude uhapšen. Za njegove radnje je znao predsednik Vlade. Pravio se jedan političko-medijski performans, gde je predsednik Vlade pokušavao u javnosti da stvori utisak, optužujući mene da sam politički pokrovitelj šverca cigara. Naravno, za to nije mogao da iznese nijedan dokaz. Učestvovao je tri puta u radnjama koje su bile deo šverca cigareta, a koje su javnosti predstavljanje kao uništavanje cigareta koje su navodno zaplenjene, a pri tome nemamo nijednu krivičnu prijavu protiv onoga ko je vlasnik cigareta - istakao je Konjević, dodajući da je imao priliku da čuje da je 90 odsto kontingenata cigareta koje su uništavane završavalo u švercu, a da je svega desetak odsto uništavano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki