GRAĐANI ZETE BLOKIRALI PUT: Pobuna zbog najavljenog izglasavanja zakonskih akata po DPS-ovom modelu

V. K.

16. 08. 2022. u 19:46

NEKOLIKO stotina građana Zete blokiralo je kružni tok ka aerodromu zbog najavljenog izglasavanja zakonskih akata kojima se omogućava formiranje samostalne opštine Zeta po DPS-ovom modelu.

ГРАЂАНИ ЗЕТЕ БЛОКИРАЛИ ПУТ: Побуна због најављеног изгласавања законских аката по ДПС-овом моделу

Foto: V. K.

Okupljeni tvrde da se neće razići i da će protesti biti masovniji.

Ogorčeni Zećani su pozvali poslanike da održe reč jer su im obećali da će ispuniti njihove zahteve kroz amandmane.

– Već smo ranije imali sastanke i saopštili zahteve. Nadamo se da će naši oni biti uvaženi. Apelujemo da ih poslanici, kroz amandmane, usvoje – kazao je predstavnik okupljenih građana Bojan Popović.

Demonstranti su pozvali sve poslanike da im se pridruže na blokadi, nakon što završe skupštinsko zasedanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)