KRIMINALNA PROŠLOST VUKA BORILOVIĆA: Zbog nasilničkog ponašanja naložena mu je obaveza da nosi nanogicu

Novosti online

14. 08. 2022. u 08:32

POČINILAC masakra na Cetinju Vuk Borilović nije bez kriminalne prošlosti u prethodnom periodu, saopštila je Uprava policije u Crnoj Gori.

КРИМИНАЛНА ПРОШЛОСТ ВУКА БОРИЛОВИЋА: Због насилничког понашања наложена му је обавеза да носи наногицу

Foto: S. Đ./Instagram/socijaldemokratecrnegore

Vuk Borilović je u mladosti imao četiri-pet prijava za nasilničko ponašanje, a pre šest-sedam meseci je prvo verbalno, a potom i fizički napao kolegu M. L.

Nakon sukoba na poslu, Borilović je otišao kod njega u Humce, povredio ga, oštetio mu auto i gađao kamenjem na kuću.

M. L. ga je prijavio, Borilović je priveden u policiju, potom je bilo suđenje i, kako saznajemo, u julu ove godine je osuđen i naložena mu je obaveza, zbog nasilničkog ponašanja, da nosi nanogicu.

Kako se žalio, presuda još nije bila pravosnažna, kažu izvori.

Podsećamo, Vuku Boriloviću (34) trebalo je šezdeset minuta da pobije desetoro svojih sugrađana, među njima i decu, i u crno zavije brojne familije, na kraju i svoju.

I juče se podno Lovćena tražio odgovor zašto se Vuk latio lovačkog karabina i krenuo pomahnitalo da iz njega seje smrt po naselju Medovine?

Da li je zaista neplaćena kirija podstanara bila inicijalna kapisla za zločin ili možda nešto drugo? Da li je krvoproliće planirano ili je plod psihičkog rastrojstva?

To su pitanja koja su ostala bez odgovora.

(Objektiv)

BONUS VIDEO:

ZANEMELO CETINjE: Život u crnogorskoj prestonici utihnuo dan nakon velike tragedije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (4)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)