U STRAVIČNOM zločinu koji se juče dogodio na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je 11 osoba, među kojima je i dvoje dece.

Komentari (5)

Ivan Zgrozeni

13.08.2022. 22:34

Planirao pa planirao. Slabi ste vi psiholizi i policajci. Plan pravi podsvesno ili cak nesvesno. Cuje glas koji mu kaze da posalje porodicu u Herceg Novi pa onda taj isti glas mu kaze da mu podstanarova deca rade o glavi i da ih otac i majka nagovaraju da ga ubiju. Nisam psihijatar ali sam bio hospitalizovan i cuo price mentola. Na psihijatriji sam naucio: Kada govoris Bogu, to je molitva. Kada Bog govori tebi, to je sizifrenija. Isto tako sam naucio da je na psihijatriji tesko sa sigurnoscu utvrditi ko je lekar a ko pacijent.

Boris

14.08.2022. 01:11

Miki@ covek ne oboli zbog ove ili one nacije tako da tvoj komentar "luda crnogorcina" moze biti i luda bosancina luda srbijancina luda Albancina i sl.ali to nista ne znaci.

Mama

14.08.2022. 13:31

Suvise je grehova na tom Cetinju koje je bilo kao Sveta Gora crnogorska.Prozlio se narod i obezbozio,a zemaljska pravda potpuno zatajila. Tragicno vreme i ne sluti na bolje.