ZATVORSKOM ČUVARU VLADANU LUČIĆU PRITVOR DO 30 DANA: Na predlog specijalnog tužioca u Podgorici Miroslava Turkovića

M.S.

29. 07. 2022. u 23:50

NA predlog specijalnog tužioca Miroslava Turkovića, zatvorskom službeniku Vladanu Lučiću posle saslušanja u Višem sudu u Podgorici, sudija za istrage Boris Savić odredio je pritvor do 30 dana.

ЗАТВОРСКОМ ЧУВАРУ ВЛАДАНУ ЛУЧИЋУ ПРИТВОР ДО 30 ДАНА: На предлог специјалног тужиоца у Подгорици Мирослава Турковића

Foto: Tviter Uprva policije Crne Gore

Odluka je doneta kako Lučić ne bi uticao na svedoke u istrazi Specijalnog državnog tužilaštva.

Lučić je uhapšen u petak zbog sumnje da je navodno učestvovao i davao logističku podršku u planiranju likvidacije vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića dok je bio u istražnom zatvoru u Spužu 2020. godine.

Krivičnom prijavom SDT obuhvaćeno je 12 osoba, zbog sumnje da su organizovali ili bili deo kriminalne grupe, koja je navodno planirala ubistvo Vukotića, a njom su obuhvaćeni odbegli Kotoranin Radoje Zvicer i Podgoričanin Milan Vujotić, Slobodan Kašćelan iz Kotora koji se nalazi u Istražnom pritvoru.

Zbog udruživanja  u kriminalnu organizaciju terete se Dragan Knežević, Goran Vukčević, Igor Terzić, Stefan Kraljević, Danilo Bakić, Radovan Mujović, Filip Knežević i Ratko Živković.

BONUS VIDEO - SNIMAK POLICIJSKE AKCIJE U BEOGRADU: Uhapšeni makroi, pogledajte kako su im stavili lisice

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo