MILAN KNEŽEVIĆ OTVORENO: Konjević i Krivokapić su DPS-ovi ministri u Vladi

Novosti online

24. 06. 2022. u 22:36

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, gostujući u "Patriotskim igrama" na TV ADRIA je ocenio da čitava buka koju je SDP u digao zbog temeljnog ugovora će se završiti tako što će ta partija i dalje ostati deo Vlade.

МИЛАН КНЕЖЕВИЋ ОТВОРЕНО: Коњевић и Кривокапић су ДПС-ови министри у Влади

Foto arhiva

- Vruć je Ranko, ali mislim da će se ohladiti do ujutro i da on odlično zna da četiri eparhije predstavljaju sastavni deo Srpske pravoslavne crkve i da je patrijarh ili neko koga odredi on vlastan da potpiše takav temeljni ugovor - rekao je Knežević.

On dodaje da će biti veoma zanimljivo šta su sledeći potezi SDP-a i DPS-a.

- Imam utisak da su i Raško Konjević i Ranko Krivokapić delegirani od strane DPS-a i da su oni DPS-ovi ministri u Vladi i mislim da će biti veoma interesantno ako Velibor Džomić bude ponovo krstio i Raška Konjevića, Ranka Krivokapića i Draginju Vuksanović jer će ovo biti jedan čin novorođenja i novokrštenja ministara iz SDP-a. Znajući njihovu principijelnosot i znajući ih kao politčke gromade oni će i dalje ostati u Vladi i neće napraviti ništa što bi poremetilo ono što su oni zatekli u kabinetima i što imaju u nadležnosti“, saopštio je Knežević.

Kada je u pitanju moguće istovremeno potpisivanje Temeljnog ugovora i sa NVO CPC Knežević kaže, da što se njih u DF-u, tiče to bi bio fiktivni i nepostojeći sporazum jer CPC nije uređena u pravnom sistemu Crne Gore, već u policijskoj stanici na Cetinju.

- To bi bio okidač zašto ova Vlada ne bi trebalo da opstane više od mesec-dva dana - objasnio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)