PRESELO IM LETOVANJE: Mladić iz Srbije i devojka iz Turske platili kaznu od 350 evra zbog - marihuane

B. DABIĆ

23. 06. 2022. u 23:59

DVOJE mladih u Budvi, strani državljani, platili su po 350 evra kaznu jer je kod njh pronađena marihuana.

ПРЕСЕЛО ИМ ЛЕТОВАЊЕ: Младић из Србије и девојка из Турске платили казну од 350 евра због - марихуане

Novosti

Takođe, novčano su kažnjeni po 350 evra dva Turčina koji su se tukli u metropoli crnogorskog turizma.

Državljanin Srbije D.I (20) i državljanka Turske Y. E.D. (21 ) državljanka Repubike Turske, koji su sinoć u Budvi zatečeni sa manjom količinom opojne droge marihuana koja je bila namenjena ličnoj upotrebi. Sud za prekršaje u Budvi izrekao je novačane kazne po 350 evra i dvojici turskih državljana: G.T (47) i G.S (21), zbog verbalnog i fizičkog sukoba.

- Sud za prekršaje u Budvi je danas u dva odvojena predmeta kaznio državljanina Srbije D.I (20) i Y. E.D. (21 ) državljanku repubike Turske novčanim kaznama u iznosima od po 350 evra. Oni su prethodne večeri u Budvi zatečeni sa manjom količinom opojne droge marihuana, koja je bila namenjena ličnoj upotrebi. Istog dana u hitnom postupku, sud je izrekao novčane kazne u iznosima od po 350 evra državljanima Republike Turske. G.T. (47) i G.S. (21) jer su dana 20. juna u ranim jutarnjim časovima u Budvi razmenjivali udarce i međusobno se vređali - saopštio je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Prema rečima Đukanovića, svim okrivljenima kazne su naplaćene pre pravosnažnosti rešenja


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!