RASTURALI LAŽNE EVRE: Podgorička policija uhapsila četiri osobe

S.Đ.

18. 02. 2022. u 12:52

SLUŽBENICI podgoričke policije uhapsili su četiri osobe zbog falsifikovanje novca.

РАСТУРАЛИ ЛАЖНЕ ЕВРЕ: Подгоричка полиција ухапсила четири особе

Foto EPA

- Od novembra 2021. godine podgorička policija je lišila slobode Ž.Ć. (24), V.D. (21), S.R. (19) i M.P. (23), zbog sumnje da su počinili više dela falsifikovanje novca na način što su vršili rasturanje falsifikovanih novčanica na teritoriji Glavnog grada. Pripadnici policije su sprovodeći operativne aktivnosti otkrili, identifikovali i lišili slobode navedena lica koja su članovi kriminalne grupe koja je sinhronizovano vršila rasturanje falsifikovanih novčanica - saopšteno je iz policije.

Oni se sumnjiče da su pribavljali i kupovali falsifikovane novčanice u apoenima od 50 evra koje su kasnije koristili prilikom kupovine na prodajnim mestima kod više pravnih lica u Podgorici.

- Rad na ovom predmetu se nastavlja u cilju rasvetljavanja svih okolnosti u vezi sa navedenim nelegalnim radnjama i identifikacije drugih članova ove grupe koji su stavljali u promet falsifikovane novčanice i u drugim gradovima - dodaju iz policije.

BONUS VIDEO: AKCIJA POLICIJE U VELIKOM TRNOVCU: Presečen lanac krijumčarenja droge iz Albanije

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)