NOVI ČOVEK NA ČELU OO SNP-a PLJEVLJA; Dr Saša Grbović novi predsednik

26. 12. 2021. u 14:02

Opštinski odbor je na prvoj sednici u novom sazivu za predsednika Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Pljevlja izabrao dr Sašu Grbovića.

НОВИ ЧОВЕК НА ЧЕЛУ ОО СНП-а ПЉЕВЉА; Др Саша Грбовић нови председник

M.Drobnjak

On će na toj funciji zameniti Budimira Tanjevića. Dr Saša Grbović je direktor Opšte bolnice Pljevlja.

- Izbornoj konferenciji su prisustvovali izabrani predstavnici Mjesnih organizacija SNP-a u Pljevljima koji su izabrali novi Opštinski odbor koji broji 101 člana od kojih su 50 odsto novi članovi Odbora. Nakon završetka rada Izborne konferencije održana je sednica novog Opštinskog odbora  na kojoj je za predsednika izabran dr Saša Grbović, saopštili su iz OO SNP-a Pljevlja.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je predsednik SNP Crne Gore Vladimir Joković.

-SNP, što se tiče našeg najbližeg okruženja i Evrope, uveravam Vas nikad nije bio u boljoj poziciji. Neće se stvari u Crnoj Gori dešavati nitiće tokovi u Crnoj Gori  ići bez naših odluka, kazao je Joković obraćajući se članovima svoje partije.

On je najavio da će biti promena u Crnoj Gori ali da to neće biti kataklizma.

-Naša jedina želja je da reformišemo odnose u parlamentarnoj većini, da se pojačamo sa nacionalnim manjinama  a to su svi tražili da nacionalne manjine uđu u Vladu Crne Gore, kazao je Joković dodajući da iako šta valja u Memoradumu, koji je nedavno potpisan, je da  po prvi put nacionalne manjine, koje su do sada uvek bile uz DPS, već nijesu sa njima.

On je istakao da se ne može sada DPS i njihov predsednik predstavljaju međunarodnoj zajednici  da imaju 40 poslanika i da im za Evropu i  NATO integracije hvali jedan poslanik.

-Ne sad imaju 35 a mi imamo 46. Dakle mi imamo 11 poslanika više i to je uspeh. Shvatite kako god hoćete  ali ovo je veliki iskorak za Crnu Goru i demokratiju Crne Gore , kazao je Joković.

On je zaključio da je DPS izgubio sve predhodno održane lokalne izbore, osim u Petnjici, i da će izgubiti i lokalne izbore, koje slede u Podgorici, Pljevljima, Žabljaku, Šavniku…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)