PROBLEMI PLJEVLJAKA I DALJE NEREŠIVI: Lokalna samouprava ostaje nema na probleme sa vodosnabdevanjem

M. D.

10. 12. 2021. u 13:33

ONO što ovih dana trpe građani Pljevalja je za svaku osudu , kažu iz SNP-a ističući da problemi sa vodosnabdevanjem nisu od juče, i da je veoma čest slučaj da voda sa gradskih postrojenja služi samo za tehničku upotrebu, iako je ti isti građani plaćaju po prilično visokim cenama.

ПРОБЛЕМИ ПЉЕВЉАКА И ДАЉЕ НЕРЕШИВИ: Локална самоуправа остаје нема на проблеме са водоснабдевањем

M.Drobnjak

Gospoda iz lokalne samouprave u Pljevljima nije se setila da nabavkom cistijerni omogući svojim sugrađanima najvažniji životni resurs- vodu, valjda misleći da Pljevljaci imaju norveški standard pa im kupovina vode ne predstavlja problem,  saopštili su iz Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Pljevlja.

-Činjenica da građani Pljevalja, pored toga što udišu možda i najlošiji vazduh u Evropi, od pre nekoliko dana nisu u mogućnosti da koriste vodu iz gradskog vodovoda, kao i sa izvorišta Breznice, ostala je bez ikakve reakcije lokalne vlasti u Pljevljima,kažu iz SNP-a dodajući da otuđeni od građana kojima su dužni na ukazanom poverenju, pljevaljska vladajuća klika ostala je nijema pred skorašnjim scenama u kojima život Pljevljaka podseća na arhaičnu sliku iz 19. veka.

-Nije prvi put da lokalna samouprava zanemaruje probleme svojih građana. Da li je razlog tome nenaviknutost da se odluke donose bez centralnog štaba iz Podgorice, pomirenje sa gubitkom vlasti na sledećim lokalnim izborima, ili pak potpuna ravnodušnost prema problemima građana čiji su predstavnici? Kako god, ono što ovih dana trpe građani Pljevalja je za svaku osudu , kažu iz SNP-a ističući da problemi sa vodosnabdevanjem nisu od juče, i da je veoma čest slučaj da voda sa gradskih postrojenja služi samo za tehničku upotrebu, iako je ti isti građani plaćaju po prilično visokim cenama.

-Ostaje nam za utehu da su lokalni izbori blizu i da se bliži dan kada će ta i takva lokalna samouprava biti zamenjena odgovornijim pojedincima kojima će građani biti na prvom mestu. Jer je to i svrha postojanja lokalnih samouprava, zaključuju iz SNP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba