MANDIĆ SA MLADIM NADAMA NSD-a: "Nikada više mladi Srbi ne smeju biti diskriminisani i zapostavljeni"

V.K.

28. 10. 2021. u 15:22

PREDSEDNIK Nove srpske demokratije Andrija Mandić primio je danas predstavnike kluba mladih NSD Zeta.

МАНДИЋ СА МЛАДИМ НАДАМА НСД-а: Никада више млади Срби не смеју бити дискриминисани и запостављени

Foto: V. Kadić

Mandić je istakao da činjenica da se sve veći broj mladih aktivno uključuje u rad stranke potvrđuje da se NSD nalazi na pravom putu.

- Budućnost je pred NSD i DF, i vreme je da oni iza kojih stoji narod, a naročito mladi ljudi, preuzmu odgovornost za upravljanje našim opštinama. Dani pred nama će dati odgovore na pitanja da li je ova zemlja napravila iskorak u prihvatanju demokratskih standarda, a to će istovremeno direktno zaustaviti diskriminaciju koja se sprovodila decenijama nad srpskim narodom. Svedoci ste da još uvek ima onih kojima smeta da srpski narod bude ravnopravan i da zauzme mesto koje mu pripada na osnovu podrške koje smo dobili na izborima. Nikada više mladi Srbi ne smeju biti diskriminisani i zapostavljeni kao što je to bilo pod Đukanovićevim režimom već moraju biti ključni nosioci ideja i razvoja Golubovaca i Podgorice - poručio je lider NSD-a.

On je istakao važnost lokalnih izbora u gradskoj opštini Golubovci i Podgorici, koji će se održati na proleće sledeće godine, ocenivši da će poraz DPS-a označiti i konačni kraj nekontrolisane moći ove partije, a da je dužnost mladih ljudi da najviše doprinesu pobedi NSD-a i DF-a na tim izborima.

Predsednik opštinskog odbora NSD Zeta Miroslav – Miki Brajović je kazao da je ponosan na Klub mladih NSD.

- Iako mladi, oni su proteklih godina već prošli mnoga iskušenja u borbi protiv bivšeg režima, a već sada vredno rade na tome da pobeda NSD-a i DF-a na izborima u Podgorici i Golubovcima bude ubedljiva i na korist našeg naroda - kazao je Brajović.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO: KOMITE PONOVO PRAVE HAOS: Među njima i raspop Miraš Dedeić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili