PREMIJER IMA PLAN ZA VLADU: Drugi krug konsultacija kod Krivokapića

V. K.

06. 10. 2021. u 07:39

PREMIJER Zdravko Krivokapić održaće danas nove konsultacije sa liderima parlamentarne većine o rekonstrukciji Vlade.

ПРЕМИЈЕР ИМА ПЛАН ЗА ВЛАДУ: Други круг консултација код Кривокапића

Foto Novosti

Sastanak će biti održan u zgradi Vlade u 13 sati. Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović saopštio je da se nada dogovoru i da se očekuje da ih premijer upozna sa svojom idejom i planom vezano za rekonstrukciju Vlade.

- Čini mi se da smo svi, pod malim ili velikim uslovima prihvatili rekonstrukciju, da je to najbolji put - izjavio je Danilović, poručujući da moraju preuzeti odgovornost i biti svesni da im narod neće doveka opraštati.

- Moramo pokazati da li smo dostojni da obavljamo izvršnu vlast ili ne.

Nedavno su se Demokratski front i Demokratska Crna Gora dogovorili da je rekonstrukcija Vlade neophodna, nudeći uz postojeći, još tri potpredsednička mesta u Vladi i povećanje ministarskih mesta sa 12 na 18. U prvom krugu pregovora nije bilo o personalnim rešenjima, osim što je Branko Radulović, potpredsednik Pokreta za promene, kazao da je premijeru saopštio da ta stranka traži da potpredsedničko mesto za sektor bezbednosti pripadne Nebojši Medojeviću.

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)