SMETAJU TRI PRSTA NA GRUDIMA TOKOM INTONIRANJA HIMNE: NSD poručuje - Kovačević razotkrio fašizam i mržnju DPS

V.K.

18. 09. 2021. u 18:19

HAJKU su danas podigle partije Mila Đukanovića i njihovi privesci nakon što je Marko Kovačević, gradonačelnik Nikšića, intoniranje državne himne sa svečanoj sednici Skupštine opštine ispratio sa tri prsta na grudima.

СМЕТАЈУ ТРИ ПРСТА НА ГРУДИМА ТОКОМ ИНТОНИРАЊА ХИМНЕ: НСД поручује - Ковачевић разоткрио фашизам и мржњу ДПС

Foto: V. K.

Opštinski odbor Nove srpske demokratije odgovorio je Demokratskoj partiji socijalista i Socijaldemokratama Ivana Brajovića:

- Zamislite kad se na jedan srpski pozdrav oni koji se pozivaju na građansku i evropsku Crnu Goru smatraju uvređenima. Njima dakle smeta i samo postojanje srpskog naroda u Crnoj Gori, a kamoli da neko od pripadnika tog naroda u našoj zemlji vrši vlast. Kovačević je današnjim potezom razotkrio sve fašiste i šoviniste u Crnoj Gori jer nije uradio ništa što bi bilo koga uvredio, osim što je svedočio da Srbi u ovoj zemlji postoje i imaju pravo na normalan život. To da Nikšić izdajnike šalje na smetlište istorije je istina, a najbolji dokaz za to je i činjenica da je DPS zajedno sa SD-om i ostalim privescima danas opozicija u našem gradu. A kako vreme bude prolazilo vaš će status biti sve lošiji i lošiji. Bolje da ste slušali poruke mira i tolerancije koje su poslate sa današnje svečane sednice nego što ste sebe zarobili u mržnji prema svemu srpskom. Takođe red bi nalagao i da se izvinite građanima Nikšića što ste trideset godina sistematski uništavali grad. Nova lokalna samouprava uradila je više za tri meseca nego vi za trideset godina - zaključuje se u saopštenju Opštinskog odbora Nove srpske demokratije.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024