UHAPŠENA DVOJICA BARANA: Policija zaplenila preko 350 kilograma marihuane!

B.Dabić

17. 09. 2021. u 14:10

U SELU Godinje policija je uhapsila dvojicu Barana koji se u policijskim analima vode kao bezbedonosno interesantna lica.

УХАПШЕНА ДВОЈИЦА БАРАНА: Полиција запленила преко 350 килограма марихуане!

FOTO: Depositphotos

Oni su prevozili preko 350 kilograma opojne droge. Iz Uprave policije su potvrdili  da su brzom i efikasnom akcijom policijskih službenika lišeni slobode  A. M. (37) i V. R. (33) iz Bara.

Foto: B. Dabić

 

Oni su se vozilom kretali na putu Virpazar – Ostros, a nakon što su primetili policijsku patrolu, iz vozila su izbacili više pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana, ukupne težine 352,7 kilograma, nakon čega su se udaljili sa lica mesta

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost

Podsetimo, krajem januara, takođe u Godinju, uhapšena su dvojica mladića iz Nikšića koji su ovim putem švercovali drogu. Tada je barska policija uhapsila  A. D. i M. Z. (21) iz Nikšića kod kojih je pronađeno oko 160 kilograma (kg) marihuane.

BONUS VIDEO - VELjOVIĆ SA LISICAMA SPROVEDEN U SUD

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju