POTRESNE REČI MILANA KNEŽEVIĆA: Erdogan dočekan uz sve počasti, a mitropolit Joanikije i patrijarh Porfirije morali da preskaču barikade

Novosti online

05. 09. 2021. u 12:38

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević rekao je da danas u Crnoj Gori niko ne treba da se oseća pobednikom.

ПОТРЕСНЕ РЕЧИ МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА: Ердоган дочекан уз све почасти, а митрополит Јоаникије и патријарх Порфирије морали да прескачу барикаде

Foto V. K.

- Žao mi je što neko ko je duboko utemeljen u Crnoj Gori, moram da primetim, dočekao Redžepa Erdogana uz sve počasti, a mitropolit i patrijarh su morali sa helikopterom da preskaču barikade, da im bude ugrožena bezbednost i da uz pomoć pancirskih ćebadi uđu na Cetinjski manastir. Joanikije je veće šanse imao u Kabulu nego na Cetinju - kaže Knežević.

- Očekujemo da će biti ispitala uloga i Mila, i Markovića i tužioca Milivoja Katnića koji je došao sa gas maskom. Kako je znao da će da bude gasa? - nastavljao je Knežević.

Kako dodaje, na Veću je tražio zabranu skupa, gde je ostao u manjini, međutim, nakon samo dva dana, potvrđeno je da je do toga ipak trebalo doći, jer se dogodilo sve pto se dogodilo.

- Bitno je da smo se mi čuli sa Krivokapićem, gde smo dali potpunu podršku Krivokapiću kako bi došlo do ustaličenja mitropolita Joanikija. Pružamo ruku, jer je Crna Gora naša država - naglašava Knežević.

BONUS VIDEO - NE DAMO SVETINjE: Ori se pesma na Cetinju posle ustoličenja mitropolita Joanikija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati