BRUKA I SRAMOTA: Dok komite prete nasiljem, evo šta radi Krivokapić!

Novosti online

16. 08. 2021. u 20:29

PREMIJER Zdravko Krivokapić i njegovi saradnici, ali i pojedini ministri ovih dana intenzivno vode razgovore sa pojedincima kako bi ih vrbovali u Demohrišćansku partiju, koju planiraju da osnuju do kraja meseca, saznaje portal "Borba".

БРУКА И СРАМОТА: Док комите прете насиљем, ево шта ради Кривокапић!

Foto: D. Milovanović

Krivokapić pokušava da podršku dobije i iz redova komita, ali i pojedinih građanskih inicijativa.

Takođe, kako izvori iz Vlade tvrde, kandidati se pozivaju svakodnevno na razgovore i nude im se visoke funkcije kako bi pristupili Krivokapićevoj stranci.

Umesto da se premijer bavi bezbednosnom situacijom u Crnoj Gori, u trenutku kada komite prete neredima i sukobima, on se fokusirao na svoje ambicije i osnivanje partije koja je već osuđena na propast, jer narod je svestan izdaje koju je Krivokapić učinio i zato masovno odbijaju da pristupe njegovoj partiji, navodi se.

Podsetimo, komitski pokreti, građanske inicijative, ali i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović, pozivaju na otpor i sukobe 4. i 5. septembra prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

UMRO BRANO MIĆUNOVIĆ