UHAPŠENOM ĆE BITI OBEZBEĐENA PRAVNA POMOĆ: Povodom hapšenja Podgoričanina na Gazimestanu oglasilo se Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore

M. S.

28. 06. 2021. u 23:59

POSLE brutalnog hapšenja mladića iz Podgorice ma Gazimestanu, konačno se kasno u ponedeljak veče oglasilo Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore.

УХАПШЕНОМ ЋЕ БИТИ ОБЕЗБЕЂЕНА ПРАВНА ПОМОЋ: Поводом хапшења Подгоричанина на Газиместану огласило се Министарство вањских послова Црне Горе

Hapšenje Jovanovića na Gazimestanu / Foto Printskrin Kosovo onlajn

- Ambasada Crne Gore na Kosovu preduzeće sve potrebne aktivnosti u pravcu zaštite crnogorskog državljanina - saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

- Ambasada je povodom privođenja mladića iz Podgorice na Gazimestanu kontaktirala kosovske vlasti. Od nadležnih organa Kosova obavešteni smo da se trenutno preduzimaju sve neophodne aktivnosti na rasvetljavanju slučaja i da će mladiću biti obezbeđena pravna pomoć. Ambasada Crne Gore će nastaviti intenzivnu komunikaciju u cilju pridobijanja više informacija, o čemu će javnost biti blagovremeno informisana - piše u saopštenju.

Iz Ministarstva su pozvali političke aktere da od pomenutog slučaja "ne prave još jedan poligon za političke obračune", već da dozvole, kako crnogorskim, tako i kosovskim institucijama da urade svoj deo posla.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri