ONO što nisu uspeli Britanci 2015, a što je pokrenuo režim Mila Đukanovića, zapečatio je večeras premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

Komentari (23)

Aleksandar Mihailović

17.06.2021. 22:48

U pitanju je glupost, ne može biti neznanje jer i mala deca znaju da genocida nije bilo, čak i Britanci otvaraju tajnu arhivu u kojoj su izveštaji sa terena i u kojima se govori da nije bilo genocida i da nije bilo plana za teške zločine, a sudija Nijambe takođe to tvrdi. Dakle, u pitanju je ili glupost ili nezabeleženo poltronstvo, sluganstvo, poniznost i korumpiranost, ponižavanje naroda i države, nema treće. Ovo je i teška prevara birača i priznanje da su oni koji su izglasali ovako nešto besprizorno bili drugi tim istih koje su smenili.

Branka Met

17.06.2021. 23:07

Što knjaz Milo, umesto maske, ne turi na glavu fesić, pa da bude u stilu gospođa u čijem društvu je na fotografiji i u stilu nove političke misli kojoj se zdušno okrenuo. Sačuvaj, Bože, na šta je ovaj izrod spreman! Ali nije to kraj - spreman je on da postane budista, da se umota u narandžasti čaršav, da zvecka zvončićima i peva o Hari Krišni, ako mu to omogući još koji miliončić i još koji dan na vlasti. Možda kao pravi poglavica počne nositi perjanu oglavinu, zazivati velikog Manitua i skakutati oko logorske vatre. Sve će učiniti za samo još malo miliona i dana na vlasti. Vrlo posvećen čovek nema šta!!!? FUJ!!!

Mikos

17.06.2021. 23:34

Da li neko.ima mozga u nasoj vladi da pokrene citav PR proces, ukljucujuci i nominaciju za Nobela za mir, i da proglasi herohem borbe protiv neokolonijalizma ovu zenu sudiju iz Haga koja je iznela potpuno oprecno misljenje o Srebrenici. Predstsviti je kao jedinu iskrenu i nepotkupljivu sudiju u Hagu i uvek ali bas UVEK pri svakom razgovoru na ovu temu citati od reci do reci njeno misljenje u presudi. Imamo dovoljno zemalja protiv kolonijalizma, Kinu, Indiju, Rusiju i skoro celu J. Ameriku inpola Afrike da je podrzi, makar u javnosti napraviti od nje heroja borbe protiv neokolonijalizma.

Crnogorac

18.06.2021. 00:09

Bruka da nije Srba na moru mi bi pokrepali a mi ih proglasismo jedini u svijetu genocidnim narodom Evo vec se lupaju kola po primorju sa Beogradskim i Novosadskim tablicama Srbi iz Srbije koji dolaze na more u CG nisu vise bezbjedni

Solo

18.06.2021. 00:54

Ovo sto su Crnogorci uradili Srpskom narodu ce da zapamte dok su zivi. Mi cemo da sacekamo nas trenutak kad tad i za takvo nesto odgovoricemo pravom merom jer tako nisko omalovazavanje i ukazivanje na genocid od jednog od najlenjivijeg naroda na ovoj planeti koji zivi od droge i prostitucije nikad nece proci nekaznjeno. Treba uvesti Vizu crnogorcima podhitno i zapleniti im sve investicije koje imaju kod nas a specijalno milove-krimi familije.

Marko Markov

18.06.2021. 03:05

После ове резолуције црногорске Скупштине, сада сви имућни Срби нека масовно крену на летовање на црногорско приморје и нека так здушно помогну већ увелико банкротирану државу Мила Ђукановића и његове комунистичке мафије, која се 1995. вешто прекречила из Комунистике поартије ЦГ у Демократску партију социјалиста. Тим актом Срби из Србије ће да баш лепо захвале новокомпонованим "Монетергринима" зато што су они унилатерално прогласили за геноцидни народ. Алал вам вера, Монтенегрини.

borko

18.06.2021. 06:38

Zatvoriti vrata za Krivokapićem. Mitropolit Joanikije više nikad da se sastane sa tom ljigom i sotonom. Narod da se povuče crkvi i tihovanju i molitvi.Ono pravih srba što ima u bjedi od parlamenta tzv. Crne Gore da ostanu srbi. ŽIVELO SRPSTVO. Krivokapića izopštiti iz crkve i komunikacije. Trebo je i on da primi majčice Srebrenice.

Vaske

18.06.2021. 07:15

Bitno je da šalju svoje oficire u Hrvatsku na proslavu BLJESKA i OLUJE, da traže vakcine, da školuju decu u Srbiji rade u Srbiji, ovamo udri po Srbiji. SRAMOTA !

Pele

18.06.2021. 07:37

Zabraniti studiranje gradjanima Crne Gore i dvojno drzavljanstvo. Clanovima partije i njihovoj rodbini zabraniti ulaz u Srbiju! Oduzeti nekretnine gradjana Crne Gore stecene kriminalom.

iz glave

18.06.2021. 07:38

отцепљење и стварање нове нације по ватиканском рецепту захтева под обавезно мржњу и поделу, а лаж и насиље су идеалан и вековно опробан извор. МНЕгрини морају бити анти Срби, као и сви остали бивши Срби, а права иницијација ће бити злочини над Србима у виду убијања протеривања, насиног одузимања имовине и прекрштавања у цпц.