REZOLUCIJA O SREBRENICI: Krivokapićev i Bečićev udar na Srbe uz podršku DPS

Novosti online

17. 06. 2021. u 22:46

ONO što nisu uspeli Britanci 2015, a što je pokrenuo režim Mila Đukanovića, zapečatio je večeras premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

РЕЗОЛУЦИЈА О СРЕБРЕНИЦИ:  Кривокапићев и Бечићев удар на Србе уз подршку ДПС

Foto: Skupština Crne Gore/Arhiva Novosti

Nova vlast, izuzev Demokratskog fronta, usvojila je u Skupštini u Podgorici Rezoluciju o Srebrenici, čime je nastavila utabanom antisrpskom stazom koju je decenijama trasirao DPS.

Foto: AP Photo/Risto Bozovic

Tako je na mala vrata, na dokumentu kojim se ponovo utiskuje žig celom srpskom narodu, okupljena nova stara koalicija - DPS, Demokrate, URA, Bošnjačka stranka, SDP i SD, kojoj je najviše kumovao Krivokapić, kršeći pritom i zavet dat mitroplitu Amfilohiju i još jednom izneverivši nade srpskog naroda u Crnoj Gori čijim glasovima se i domogao fotelje.

Foto: Sednica skupštine CG

Tako se večeras u Podgorici praktično stvorio blok protiv Beograda i interesa srpskog naroda, koji se uklopio u ofanzivu političkih pritisaka na našu zemlju i vlast, koja je kulminirala posle presude Ratku Mladiću i uoči nastavka pregovora o budućem statusu Kosova. Zato je Srebrenicka karta izvučena ponovo iz starog propagandnog špila koji je na talonu još od devedesetih, a koju je pre neki dan potegao i aktuelni predsednik Milo Đukanović primajući u posetu "Majke Srebrenice".

Foto: Predsednik CG

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (23)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a