ABAZOVIĆEV POSLANIK ZABO PRST U OČI DF: Ako tražite rušenje Vlade, potražite partnere na drugoj strani!

M. S.

17. 06. 2021. u 22:18

VAŽNO je što smo usvojili Deklaraciju o Srebrenicu i mislim da smo ipak malo rešili pitanja koja su opterećivala većinu, kazao je poslanik Abazocićeve koalicije Crno na bijelo Miloš Konatar, koji je glasao za rezoluciju o Srebrenici i smenu ministra Leposavića.

АБАЗОВИЋЕВ ПОСЛАНИК ЗАБО ПРСТ У ОЧИ ДФ: Ако тражите рушење Владе, потражите партнере на другој страни!

Foto: Vlada CG

-Vlada postoji sve dok ima većinu u Skupštini, a ako neko misli da ne treba da postoji neka podnese predlog za izglasavanje poverenja.Ne očekujem da će pitanje poverenja pokrenuti Demokratski front, a ako to neko želi mora tražiti partnere na drugoj strani, iskoristio je priliku Konatar da još jednom zabode prst u oči DF i njegovim biračima.

-Moramo se navikavati na demokratiju i da glasamo za predloge, da se izjašnjavamo na osnovu toga a ne kako će neko o tome glasati. Ne vidim da je situacija danas kritičnija nego što je bila, kazao je Konatar, potpaljujući usijanu atmosferu ne samo u Skupštini.

                   

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)