POMAGAO ŠVERCERIMA, PA POBEGAO? Ni traga od bivšeg šefa ulcinjske policije Rudolfa Elezovića, porodica strahuje da mu se desilo nešto strašno

S. Đ.

02. 06. 2021. u 06:34

NESTANAK bivšeg šefa ulcinjke policije Rudolfa Elezovića, kojem se 27. maja gubi svaki trag i dalje je pod velom misterije.

ПОМАГАО ШВЕРЦЕРИМА, ПА ПОБЕГАО? Ни трага од бившег шефа улцињске полиције Рудолфа Елезовића, породица страхује да му се десило нешто страшно

Foto UL Info / Privatna arhiva

Dok s jedne strane njegova porodica strahuje da mu se moglo dogoditi nešto strašno, istražitelji osim potrage za svojim kolegom, proveravaju i da li njegov nestanak na bilo koji način ima veze sa policijskom akcijom pod kodnim nazivom "Zamka". U njoj su uhapšene 24 osobe zbog sumnje da su kao kriminalna organizacija prošvercovali oko 2,5 tona marihuane iz pravca Albanije, preko teritorije Crne Gore, ka zemljama regiona i dalje ka Evropskoj uniji.

Prema nepotvrđenim informacijama, Elezović je 31. maja trebalo da bude saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu, jer su ga, navodno, neki od uhapšenih označili kao osobu koja im je bila od pomoći prilikom šverca narkotika. Navodno, Elezović nije jedini kojeg spominju članovi ove kriminalne grupe. Prema istim izvorima, oni su istražiteljima odali još neke policijske službenike koji su, tvrde, učestvovali u transportu droge, a među kojima se nalazi i brat nestalog Elezovića.

- Reč je o dobro organizovanoj kriminalnoj grupi i ne smemo da isključimo mogućnost da spominjanjem policijskih službenika na neki način žele da olakšaju svoj položaj u ovom postupku. Naravno da nećemo uzeti njihove tvrdnje "zdravo za gotovo", već će sve biti detaljno provereno. Tačno je da su neki spomenuli Rudolfa Elezovića i da je trebalo da bude saslušan, ali to ne znači da je osumnjičen - objasnio je sagovornik "Novosti" iz vrha Uprave policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!