DPS SE NE MOŽE OPORAVITI: Milan Knežević se oglasio posle debakla Milove stranke u Herceg Novom (VIDEO)

Novosti online

10. 05. 2021. u 11:10

JEDAN od lidera Demokratskog fronta Crne Gore Milan Knežević ističe da je rezultat Demokratske partije socijalista označen kao debakl, a da je njihov pad primetan još od 30. avgusta kada su održani izbori.

ДПС СЕ НЕ МОЖЕ ОПОРАВИТИ: Милан Кнежевић се огласио после дебакла Милове странке у Херцег Новом (ВИДЕО)

Foto arhiva

- Ovi rezultati govore ono što sam već tvrdio, a to je da su stranke koje su formirale parlamentarnu većinu izglasavajući vladu Zdravka Krivokapića pobedile u Herceg Novom, s tim što je rezultat Demokratske partije socijalista označen kao njihov debakl, i silazak sa političke scene. Oni su do sada imali trinaest mandata, a sada je osvojila osam mandata, i to je jasan trend pada. Oni se ne mogu oporaviti od 30. avgusta - rekao je Knežević na TV Pink.

Knežević napominje da će nakon jučerašnjih izbora, vlada i parlamentarna većina odlučiti da Heceg Novi dobije status koji zaslužuje.

- Herceg Novi je ostao bastion opozicionarstva, i za razliku od drugih gradova, osim 2006. godine, sa kratnim intervalom, DPS bukvalno nikada nije bila na vlasti. Verujem da će vlada i parlamentarna većina odlučiti da Heceg Novi dobije status koji zaslužuje. Tamo se većina stanovništva nacionalno izjašnjava kao Srbi. Verujem da sada postoje elementi gde će Vlada učiniti da ovaj grad koji je biser Boke Kotorske zaslužio da bude postavljen na prvo mesto - dodao je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a