IZBORNI ŠTAB VODI UDBA, DUŠKA NE SPOMINJU: Pred nadmetanje za lokalnu vlast u Mojkovcu, u ovom gradu već se oseća predizborna groznica

M. S.

11. 06. 2021. u 08:25

U MOJKOVCU se oseća predizborna "groznica", pred političko nadmetanje za lokalnu vlast koje bi trebalo da bude održano najkasnije u novembru.

ИЗБОРНИ ШТАБ ВОДИ УДБА, ДУШКА НЕ СПОМИЊУ: Пред надметање за локалну власт у Мојковцу, у овом граду већ се осећа предизборна грозница

Foto "Novosti"

Iz Opštinskog odbora URA kažu da dokaz koliko su najavljene reforme DPS otišle daleko, posle njihovog Kongresa, najbolje se vidi u Mojkovcu, gde su dva bivša pripadnika Udbe na čelu Izbornog štaba za lokalne izbore.

- Sve je isto samo njega nema. Nema šefa Duška! Na prvom sastanku Izbornog štaba DPS-a u Mojkovcu neki su se zapitali gde je Duško Marković ali je to šaptački ućutkano i da se njegovo ime više nije smelo spomenuti - kažu iz URA. - U Mojkovcu, rodnom gradu Duška Markovića, situacija je ista kao i pre 10-12 godina, kada se ime tada već takođe bivšeg premijera Igora Lukšića, kao i Milice Pejanović Đurišić nije se smelo pomenuti.

- Zamislite samo koliko poltronstva treba da ima čovek da ne sme pomenuti na partijskim sastancima DPS-a, kuma, prijatelja sa kojim su se mnogi dičili pa čak i zbog toga što su se samo rukovali sa njim. Čoveka koji im je zaposlio sve do unučeta, postavio ih na funkcije, onoga koji je doskoro bio premijer i zamenik predsednika DPS-a, sad ne smeju spomenuti u njegovom rođenom gradu - zaključuju članovi URA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati