БАКАЛАР У ПУТЕРАСТОМ ЛИМУНОВОМ СОСУ: Једноставно, мирисно и елегантно јело за сваку прилику
АКО волите лагане, али укусне морске специјалитете, овај рецепт је прави избор за вас. Бакалар у лимуновом путеру спаја свежину цитруса са кремастим укусом путера и благом аромом белог лука — комбинација која подиже ово једноставно јело на ресторански ниво.
12. 11. 2025. у 18:30
КРЕМАСТА ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД ПАПРИКЕ СА ТЕСТЕНИНОМ: Брзо, кремасто и пуно укуса!
ОВО је једно од оних јела када пожелите нешто брзо, укусно и засито! Савршено за вечеру после напорног дана — баршунасти сос, мирис паприке и сочна пилетина која се топи у устима.
12. 11. 2025. у 11:24
ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!
ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.
09. 11. 2025. у 16:48
НАЈЗДРАВИЈА ЗАПРШКА: Уместо брашна додајте овај састојак
УМЕСТО класичне запршке може се узети део поврћа или махунарки из јела које желимо угустити, пропасирати га и вратити га назад у шерпу.
07. 11. 2025. у 13:45
КРЕМАСТИ РИЖОТО СА ПЕЧУРКАМА: Трикови за савршену текстуру и богат укус
НЕ морате бити професионални кувар да бисте направили савршен рижото.
06. 11. 2025. у 13:12
ПУЊЕНЕ ШКОЉКЕ ОД ТЕСТЕНИНЕ СА ГОВЕДИНОМ И СИРОМ: Италијански класик на тањиру
Овај рецепт је савршен за љубитеље италијанске кухиње, породице које траже укусне и задовољавајуће оброке и све који желе да пробају нешто ново. Пуњене шкољке од тестенине спајају ароматично млевено месо, топљени сир и мирисне зачине у савршено складан залогај.
06. 11. 2025. у 10:40
ЦЕПКАНА БУТКИЦА У БЕЛОМ СОСУ СА РЕНОМ: Право домаће задовољство на тањиру!
У наставку откријте како да од једноставних састојака направите јело које мами и поглед и апетит. Неодољиво, топло и домаће јело које ћете сигурно правити опет.
02. 11. 2025. у 12:28
ПИКАНТНА СВИЊСКА РЕБРА НА БАТАТУ: Хрскаво, сочно и пуно укуса
Ако волите јела која спајају слатко, љуто и димљено у савршеном залогају – ова пикантна свињска ребра на батату биће право откриће.
02. 11. 2025. у 11:22
БИГОС: Пољски купус у сосу од меса и зачина
Бигос је једно од најпознатијих пољских јела – ароматично, заситно и још укусније када се подгреје. Ово старинско јело спаја кисели и свеж купус са месом и кобасицама, полако крчканим у зачинима који дају дубок, пуни укус.
31. 10. 2025. у 11:00
ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу
Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!
31. 10. 2025. у 10:04
ШАРЕНИ ПОВРТНИ ЛОНАЦ ИЗ РЕРНЕ: Савршен спој укуса свежег поврћа и мирисног биља
Лагано, здраво и пуно боја — прави празник за очи и непце! Може се послужити као лагани ручак, прилог уз месо или вегетаријанско главно јело.
30. 10. 2025. у 15:30
ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично
Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.
30. 10. 2025. у 14:30
ПИЛЕЋА МУСАКА СА ПОВРЋЕМ И СИРОМ: Једноставно јело из рерне које ће сви обожавати!
Сочна, кремаста и мирисна – вечера која спаја укусе домаће кухиње и једноставност припреме.
30. 10. 2025. у 11:30
БОРАНИЈА ЗАПЕЧЕНА У РЕРНИ: Идеја за брз и укусан ручак (ВИДЕО)
У САМО неколико корака имаћете готов ручак или вечеру за целу породицу
28. 10. 2025. у 10:55
РЕЗАНЦИ СА ПОВРЋЕМ И ТОФУОМ: Укусна азијска инспирација
Брзо, лако и пуно укуса – ово јело доноси дух источне кухиње у ваш дом. Комбинација еластичних пиринчаних резанаца, хрскавог поврћа и тофуа у богатом, слатко-сланом сосу чини савршен оброк за ручак или лагану вечеру.
27. 10. 2025. у 16:00
КРЕМАСТА ПАСТА СА КОБАСИЦОМ И ПОВРЋЕМ: Савршено за брзу вечеру за целу породицу
Ово је једно од оних јела које можете припремити за мање од 30 минута — заситно, мирисно и пуно укуса.
27. 10. 2025. у 12:26
СЛАВСКА САРМА КАКВА СЕ СПРЕМАЛА И ПРЕ 100 ГОДИНА: Једини рецепт који вам је потребан!
САРМА је незаобилазан део сваке славске трпезе и једно од оних јела које окупља породицу око стола.
25. 10. 2025. у 18:00
КУПУС У ПАРАДЈЗ СОСУ: Једноставно, лагано и неодољиво
Ово лагано, ароматично јело од купуса и парадајза савршено је и као прилог и као самостално вегетаријанско јело. Динстани купус упија укус парадајза и зачина, па је свака кашика пуна топлоте и домаћег укуса.
25. 10. 2025. у 07:00
ПОХОВАНЕ ПЕЧУРКЕ: Хрскава ужина за сваки дан
ПОХОВАНЕ печурке су једноставно савршене: златно-хрскаве споља, сочне изнутра. Идеалне су као ужина, предјело или прилог уз ручак.
24. 10. 2025. у 08:38
ИТАЛИЈАНСКИ ШЕФОВИ ОТКРИЛИ ПРАВИ РЕЦЕПТ ЗА НАЈПОПУЛАРНИЈУ ПАСТУ ИЗ РИМА: Сви који су се је пробали кажу да нема боље
ИТАЛИЈАНСКИ шефови желели су да открију како они припремају најпопуларнију пасту "Цацио е пепе".
23. 10. 2025. у 22:00
КАРФИОЛ ИЗ РЕРНЕ СА СИРОМ: Хрскав, ароматичан и невероватно укусан!
Одличан оброк
23. 10. 2025. у 13:00
ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ ВРАТ СА ЦРНИМ ЛУКОМ: Ароматично домаће јело које увек мирише на недељни ручак
Када се у рерни зазлати свињски врат са луком, цела кућа замирише на праву утеху. Ово је јело које не захтева много труда, а резултат је мекано, сочно месо у карамелизованом сосу од лука и зачина. Савршено се слаже са пире кромпиром или свежим хлебом који упија сваку кап укуса.
23. 10. 2025. у 11:00
КРОМПИР У КРЕМАСТОМ БЕЛОМ СОСУ ОД БЕЛОГ ЛУКА: Јело које ће освојити сва ваша чула
Ако сте љубитељ кромпира, ово јело ће вам постати нови омиљени оброк. Савршено се уклапа и као самосталан ручак и као прилог уз месо или салату.
22. 10. 2025. у 17:00
БАТАЦИ У СОСУ ОД КИКИРИКИЈА: Хрскаво савршенство на тањиру
Ако тражите нешто ново за вечеру, овај рецепт је прави избор. Сочни пилећи батаци у ароматичном сосу од кикирикија, завршени хрскавим преливом од кикирикија и сусама, подићи ће оброк на гурмански ниво.
22. 10. 2025. у 16:00