НАПРАВИТЕ ИХ И ГАРАНТОВАНО НЕЋЕ ОСТАТИ НИЈЕДНА: Пуњене кифлице са специјалним премазом од маслиновог уља и белог лука

НАПРАВИТЕ ИХ И ГАРАНТОВАНО НЕЋЕ ОСТАТИ НИЈЕДНА: Пуњене кифлице са специјалним премазом од маслиновог уља и белог лука

ПУЊЕНЕ кифлице са семенкама и белим луком су права чаролија. Њихов укус одвешће вас експресно на медитеранску обалу и нећете моћи да престанете да их једете док се не укаже дно чиније.

22. 03. 2024. у 13:00

КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну

КАКО ДА ДИНСТАТЕ ЛУК, А ДА НЕ УСМРДИТЕ КУЋУ: Професионални кувари откривају тајну

Свако ко радо кува и једе домаћу храну, зна колико се мирис лука током кувања зна раширити по целој кући и увући у одећу, но, постоји врло једноставан трик како смањити његов интензитет, готово на минимум.

22. 03. 2024. у 11:00

ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста

ПИТА СА РИБОМ И ПИРИНЧЕМ: Толико је укусна да ћете је правити и после поста

Пите су неизоставни део трпезе и могу се припремити у разним комбинацијама. Пита са рибом и пиринчем је брза за спремање, лагана је и хрскава, тако доброг укуса да се поједе у једном даху.

22. 03. 2024. у 07:00

ХАЈДУЧКА ТЕПСИЈА: Традиционално јело из Херцеговине, сочна телетина са црним луком и белим вином

ХАЈДУЧКА ТЕПСИЈА: Традиционално јело из Херцеговине, сочна телетина са црним луком и белим вином

Овај гурмански специјалитет се спрема са телетином и црним луком, а лагано се крчка у вину са зачинима. Данас је овај рецепт помало заборављен, зато вам предлажемо да га направите и сазнате зашто је ово јело било толико популарно некада.

21. 03. 2024. у 14:00

ПОСНИ КИНДЕР БУЕНО КОЛАЧ: Неодољива посластица која ће вас одушевити својим изванредним укусом

ПОСНИ КИНДЕР БУЕНО КОЛАЧ: Неодољива посластица која ће вас одушевити својим изванредним укусом

Киндер буено је једна од најпознатијих светских чоколадица. Од сличних састојака људи су почели да праве киндер буено колаче и торте. Како је у току ускршњи пост, не морате да се одричете омиљених посластица, већ направите посни киндер буено колач.

21. 03. 2024. у 13:00

ПИЈАНИ ШАРАН: Одличан посни ручак који ћете обожавати, сјајан тренутак да пробате овај рецепт

ПИЈАНИ ШАРАН: Одличан посни ручак који ћете обожавати, сјајан тренутак да пробате овај рецепт

ШАРАН спада у најпопуларније речне рибе на нашим просторима, а у питању је риба изузетног нутритивног профила, а ово је најједноставнији начин да припремите ову рибу.

21. 03. 2024. у 11:00