POSLE 40 GODINA: Građani uživali u pogledu sa 22. sprata "Beograđanke" (FOTO)

Š. M.

04. 05. 2021. u 14:19

POSLE 40 godina građani prestonice u mogućnosti su da uživaju u pogledu sa 22. sprata jednog od simbola glavnog grada, čuvene "Beograđanke".

ПОСЛЕ 40 ГОДИНА: Грађани уживали у погледу са 22. спрата Београђанке (ФОТО)

Foto: Ž. Knežević

Simbolična cena ulaznice od 100 dinara koja će ići u humanitarne svrhe, ali i lepo vreme naterali su brojne Beograđane da se upute ka zgradi kojoj će firma "Marera properties" do kraja godine podariti novo ruho. Karte su za današnji dan rasprodate, dok je za sutra ostalo svega nekoliko paketa ulaznica.



A da sve protiče u najboljem redu i uz postovanje epidemioloških mera pobrinulo se obezbeđenje na glavnom ulazu, ali i redari u liftovima, koji razvoze posetioce do 22. sprata, odakle puca najlepši pogled na gotovo ceo grad. Maksimalan broj ljudi u liftu je četiri, a za svega tridesetak sekundi stiže se do krajnjeg odredišta. Tu će znatiželjne sačekati još nekoliko redara, ali i medicinsko osoblje, koje je tu za "ne daj Bože". Zadržavanje na vidikovcu je do 30 minuta, kako bi svi znatiželjni građani mogli da uživaju sa vrha "Beograđanke". Kapacitet je smanjen za 50 odsto zbog epidemije korona virusa, a posetioci će priliku da metropolu vide kao na dlanu imati još sutra od 11 do 18 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!