RADOVI OD OSAM MILIONA EVRA: "Beograđanka" će biti kompletno rekonstruisana do kraja godine, evo kako će da izgleda (FOTO)

M. S.

15. 04. 2021. u 08:38

REKONSTRUKCIJA "Beograđanke" biće gotova do kraja ove godine, a nakon završetka radova biće zamenjene sve staklene površine na fasadi.

РАДОВИ ОД ОСАМ МИЛИОНА ЕВРА: Београђанка ће бити комплетно реконструисана до краја године, ево како ће да изгледа (ФОТО)

Foto: P. Milošević

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić juče je na svojoj fejsbuk-stranici predstavio kako će unutrašnjost izgledati kad radovi budu završeni.

Između ostalog, na terasama petog i šestog sprata biće postavljene zelene oaze, koje će biti koncipirane kao parkovi. Obnova ovog objekta počela je krajem prošle godine, a u adaptaciju će biti uloženo više od 8.000.000 evra.

Palata "Beograd" prodata je u septembru 2020. za 16,5 miliona evra, a kompanija "Marera" bila je jedini zainteresovani kupac. Grad je prvi put "Beograđanku" ponudio na prodaju u julu za 20,6 miliona evra. Tada nije bilo zainteresovanih kupaca, pa je cena za sledeći konkurs snižena za četiri miliona evra, odnosno na 16,5 miliona evra.

Foto: Fejsbuk/ Goran Vesić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)