IZ "BEOGRADSKIH ELEKTRANA" UPOZORAVAJU GRAĐANE: Pojavili se lažni radnici!

G. N.

08. 03. 2021. u 14:48

ИЗ БЕОГРАДСКИХ ЕЛЕКТРАНА УПОЗОРАВАЈУ ГРАЂАНЕ: Појавили се лажни радници!

Foto: N. Fifić

NEPOZNATE osobe tokom prethodnih dana u sandučiće stambenih zgrada ubacivale su letke u kojima se vlasnici stanova pozivaju da zamene radijatore zbog lošeg kvaliteta. Za proceduru treba da se obrate "Beogradskim elektranama". Međutim, iz ovog preduzeća upozoravaju građane da je reč o prevari!

       Kako su saopštili iz "Beogradskih elektrana", nekoliko potrošača javilo se preduzeću ne bi li proverili navode iz letka, koji su nepoznati ubacili u poštanske sandučiće ili zalepile na ulazna vrata zgrada. Iza naslova "Upozorenje vlasnicima stanova", kriju se sledeći uputi:

- Zbog lošeg kvaliteta treba zameniti radijatore, kako bi se sprečila materijalna šteta. Za proceduru vlasnici stanova treba da se obrate "Beogradskim elektranama", a preko JKP "Infostan tehnologije" mogu da osiguraju svoje stanove od potencijalne štete.

Iz preduzeća zaduženog za tople stanove ističu da sa ovim nemaju nikakve veze, te upozoravaju građane na mogućnost prevare.

- Pojavljuju se i osobe koje se potrošačima lažno predstavljaju kao radnici preduzeća i od njih iznuđuju novac za navodnu popravku kvarova na kućnim grejnim instalacijama, kao i za zamenu radijatora, ventila i slično - kažu u preduzeću. - Našim potrošačima skrećemo pažnju da mobilne ekipe "Beogradskih elektrana" na teren izlaze po prijavi reklamacije Dispečerskom centru i da ne uzimaju novac za intervencije.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)