BEZ GREJANJA POTROŠAČI NA BANOVOM BRDU: Evo kada mogu očekivati tople radijatore

G. N.

23. 12. 2020. u 14:03 >> 14:04

Pojedini potrošači na grejnom području toplane „Banovo brdo” ostali su jutros bez grejanja zbog kvara na toplovodu. Iako su ekipe „Beogradskih elektrana“ na terenu, normalizacija isporuke toplotne energije očekuje se sutra u ranim jutarnjim satima.

БЕЗ ГРЕЈАЊА ПОТРОШАЧИ НА БАНОВОМ БРДУ: Ево када могу очекивати топле радијаторе

Foto: N. Fifić

Bez isporuke toplotne energije biće potrošači koji se nalaze u delovima sledećih ulica:

Beogradskog bataljona, Blagoja Parovića, Požeške, Đorđa Ognjanovića, Žarkovačke, Izvorske, Kraljice Katarine, Kneza Višeslava, Krajiških brigada, Mire Popare, Nedeljka Čabrinovića, Petra Lekovića, Petra Martinovića, Praške, Radovana Dragovića, Rajka od Rasine, Steve Todorovića, Ratka Mitrovića, Riste Marjanovića, Trebevićke, Trešnjevke i Udbinske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZA BAS STANICU JOŠ 20 MILIONA EVRA: Čeka se završetak prve faze radova na autoBuskom čvorištu u Bloku 42