VOZAČ JE BIO U VEOMA LOŠEM STANJU: Sugrađani pozvali Hitnu pomoć, detalji drame u autobusu u koji je bačen suzavac

G. N.

30. 10. 2020. u 20:30

VOZAČU autobusa na liniji 95 je ukazana lekarska pomoć. On je kolima Hitne pomoći odvezen u Urgentni centar na odeljenje toksikologije, pošto se nagutao suzavca, koji je jedan od bahatih putnika bacio u vozilo tokom vožnje.

ВОЗАЧ ЈЕ БИО У ВЕОМА ЛОШЕМ СТАЊУ: Суграђани позвали Хитну помоћ, детаљи драме у аутобусу у који је бачен сузавац

Foto D. Milovanović

Kako nam je potvrđeno u Dispečerskom centru Gradskog saobraćajnog preduzeća, incident se dogodio u 17.25 sati.

- Neko od putnika bacio je suzavac - rekao nam je dispečer. - Sve se odigralo na Zrenjaninksom putu, u pravcu ka gradu. Putnici su osetili da ih, u tom trenutku nepoznati gas štipa za oči, počeli su da kašlju, i napustili su vozilo.

Šofer je, uprkos ozbiljnim poteškoćama, uspeo da odveze autobus nekoliko kilometara dalje. On se zaustavio na Omladinskom stadionu, a sugrađani su pozvali Hitnu pomoć jer su videli da je čovek u veoma lošem stanju.

Policija je obavila uviđaj. Snimci sa sigurnosnih kamera iz autobusa uzeti su kako bi se identifikovao putnik, koji je uneo i bacio suzavac.     

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)