CENTAR GRADA DANAS ZATVOREN: Mnogobrojne izmene u saobraćaju, informišite se na vreme

S. B. M.

24. 10. 2020. u 08:51

OVOG vikenda, u gradu će biti brojnih izmena u saobraćaju zbog radova. Prva se odnosi na zatvaranje Ulice braće Jugović na raskrsnici sa Bulevarom despota Stefana.

ЦЕНТАР ГРАДА ДАНАС ЗАТВОРЕН: Многобројне измене у саобраћају, информишите се на време

Foto: N. Skenderija

Biće izmenjene trase linija 16, 27E, 35 i 95, koje će saobraćati Bulevarom despota Stefana, Džordža Vašingtona, Takovskom, Trgom Nikole Pašića, Dečanskom, Terazijskim tunelom.

Linija 27 voziće od Studentskog trga do Mirijeva 3 Terazijama, pa Trgom Nikole Pašića i dalje redovno. Linija 43 saobraćaće od Studentskog trga do Koteža, preko Trga republike, onda Makedonskom, Svetogorskom, Takovskom i Džordža Vašingtona do Bulevara despota Stefana. Takovskom će do Kneza Miloša voziti i linija 58. Linija E2 vozi preko Terazija, a linija E6 vozi Takovskom, Trgom Nikole Pašića i Dečanskom do Terazijskog tunela.

Menjaju se u trase noćnih linija 15N, 27N, 32N, 56N, 101N, 202N, 511N, 704N i 706N.

Tokom izvođenja radova na popravci tramvajske kontaktne mreže u Ulici Jurija Gagarina, danas i sutra, doći će do promena u radu tramvaja. Linije 7 će saobraćati od Omladinskog stadiona do Depoa Sava. Tramvaj 9 će voziti od Banjice do Depoa Sava, a linije 11L se ukida. Linije 13 vozi od Banovog brda do Pristaništa. Na delu trase od okretnice u Bloku 45 do TC "Ušće", uspostavlja se autobuska linija sa oznakom 7A.

Za dane vikenda, zbog istovara opreme za GAK "Narodni front", Ulica kraljice Natalije od Balkanske do Dobrinjske biće zatvorena u periodu od 21 do 7 sati. Autobusi 52, 53 i 56 će iz pravca Banovog brda, umesto do terminusa "Zeleni venac", voziti skraćeno, do Admirala Geprata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna