PAZITE NA IZMENE U SAOBRAĆAJU: Obratite pažnju na radove koji ovog vikenda počinju na više mesta u gradu

PAZITE NA IZMENE U SAOBRAĆAJU: Obratite pažnju na radove koji ovog vikenda počinju na više mesta u gradu

17. 10. 2020. u 07:48

ZBOG radova na semaforima u Brankovoj, kontaktnoj mreži u Takovskoj i Bulevaru kralja Aleksandra tokom vikenda čekaju nas brojne uzmene saobraćaja. I Pančevački most biće zatvoren zbog radova na spojnicama u smeru ka gradu od subote do 24. oktobra, u intervalu od 18.00 do 6.00.

ПАЗИТЕ НА ИЗМЕНЕ У САОБРАЋАЈУ: Обратите пажњу на радове који овог викенда почињу на више места у граду

Vozači će morati da budu strpljivi / Foto Ž. Knežević

Od subote počinju radovi na modernizaciji svetlosne signalizacije u Brankovoj ulici, koji će trajati do 20. oktobra. Semafori neće raditi, a saobraćaj će se odvijati uz asistenciju patrola saobraćajne policije. Prvo će se oprema instalirati na raskrsnici sa ulicom Carice Milice tokom vikenda, dok će majstori na raskrsnici sa Pop Lukinom raditi u ponedeljak i utorak. Tada, za saobraćaj neće biti dozvoljeno levo skretanje sa Brankovog mosta u Pop Lukinu.

Zbog pregleda i popravke tramvajskih šina u Bulevaru kralja Aleksandra i kontaktne mreže u Ulici Jurija Gagarina, tokom vukenda tramvaj 11 neće saobraćati. Linije 6 i 14 voziće do okretnice "Kluz". I linija 7 će takođe voziti do "Kluza", dok će na novobeogradskoj strani, kao i linija 9, voziti do Depoa "Sava".

U okviru radova koje JKP "Beograd-put" izvodi na redovnom održavanju, za saobraćaj će biti zatvorena Dalmatinska ulica do 18. novembra. Ulica će biti neprohodna na deonici od ulice Laze Dokića do Ruzveltove. Do 30. oktobra biće zatvoren kolovoz i levi trotoar (u smeru kretanja vozila), a do 18 novembra kolovoz i desni trotoar. Na delu kolovoza koji nije zatvoren za saobraćaj, vozila će se propuštati naizmenično.

U nedelju, postavljaće se kontaktna mreža na raskrsnici ulica Takovska, DŽordža Vašingtona i 27. marta. Radovi će se izvoditi u dve faze. U prvoj, saobraćaj po Takovskoj će se odvijati dvosmerno u krajnje dve saobraćajne trake bliže ulici 27. marta, pri čemu će biti onemogućen saobraćaj na pravcu 27. marta - DŽordža Vašingtona. Tokom druge faze, vozila će ići dvosmerno u krajnje dve saobraćajne trake bliže ulici DŽordža Vašingtona.

Vozila sa linije javnog prevoza 5A i 79 će ići trasom: Tadeuša Košćuška, Bulevar vojvode Bojovića, Dunavska, Žorža Klemansoa, Venizelosova, Poenkareova, Cvijićeva a onda redovnom trasom. Privremeno se ukidaju trolejbuske linije 28 i 40 i umesto njih će saobraćati autobuska linija 28A, na relaciji Studentski trg - Zvezdara.

Menjaju se i trase noćnih linija 27N i 32N i 401N.

AUTOBUS 501 VOZI DO KNEŽEVCA

OD ponedeljka nastavljaju se radovi na regulaciji Kijevskog potoka. Linija 501 će do 26. oktobra, zbog zatvaranja Proleterske ulice, voziti do Kneževca umesto do okretnice "Staro Kijevo".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)