SISTEM "Oko sokolovo" će od sutra, 21. septembra, kontrolisati nepropisno i propisno parkiranje vozila u ukupno 242 beogradske ulice, saopštio je danas Beoinfo, uz spisak ulica gde će biti kontrole.

zaliv tacka net

20.09.2020. 16:51

Dajte to prosirite na ceo grad, ne mozemo da hodamo trotoarima od parkiranih vozila. Sta mene briga sto nemaju gde da parkiraju, sto kupuju kola ako nemaju gde da parkiraju. Dizite cene registracije i kaznjavajte sve koji nepropisno parkiraju u svim delovima grada. Ja imam automobil a da ne bih nepropisno parkirao ja sam uz stan kupio i garazno mesto koje sad moram da otplacujem godinama....lepo platis pa klatis. HOCU DA MI DECA BEZBEDNO IDU TROTOAROM! SVE BRE NAOPAKO U OVOJ DRZAVI

Zoran

20.09.2020. 18:34

Pošaljite "Oko sokolovo" u naselje Cerak vinogradi, gde stotine njih parkira svoja vozila na travnjacima, prave improvizovana parkirking mesta na njima, tako što dovlače građevinski šut, skidaju ploče sa pešačkih staza i sl.

zoran0912

20.09.2020. 19:43

Мислим да би требали проширити контролу и на непрописно паркирање на местима која су резервисана за инвалиде с обзиром да људи којима су та места намењена немогу користити иста јер су заузета од стране бахатих возача.....

Ismail

20.09.2020. 20:52

Ovo vozilo zvano "Oko sokolovo" je nelegalno registrovano. Mora da mu se pod hitno poništi registracija. Mene su na tehničkm pregledu naterali da skinem krovni nosač sa Lade, kažt nije fabrički predviđen (inače zadnjih 50 godina sam viđao krovne nosače na automobilima). Dosta više sa iživljavanjem na građanima. Skinite to sa krova "Sokolovog oka", ni to nije fabrički predviđeno za osnovni tip automobila. Zakon mora da bude isti za sve. Dosta iživljavanja na građanima.

NeshKO

21.09.2020. 06:22

Kada treba da se otmu, namerno pišem otmu, pare od građana. Tu su neprikosnoveni da se čak i napravi vozilo samo da pljuštale kazne. Dobro, ajde da i to podržavam, treba stati na put bahatima. Međutim, gde su nova parking mesta? Gde su nove garaže? Nadzemne ili podzemne?

Vlada

21.09.2020. 09:02

Pošaljite "Oko sokolovo" u naselje Cerak vinogradi.Tamo je potpuni haos, uništene zelene površine, pešake staze....Vozila parkiraju gde stignu.

denko

21.09.2020. 11:48

OKO SOKOLOVO treba da posalju da snime korunpirane opstinare koji su dozvolili da se u novoizgradjenim zgradama preimenuju garazna mesta u stanove pa sad su sva vozila na ulicama.Oni su napravili problem a ne narod zato njih snimite i kaznite.

Ljljana

21.09.2020. 12:08

Pošaljite "Oko sokolovo" i u naselje Cerak vinogradi.Nepropisno parkirani automobili na pristupnim saobraćajnicama u slučaju požara, onemogućavaju pristup vatrogasnim vozilima. Ogroman broj nesavesnih građana parkira automobile na zelenim površinama i tako ih uništava.