OBNOVA "RUDNIKA": Centar dečjih letovališta sređuje objekte

B. Borisavljević

13. 08. 2020. u 10:45

CENTAR dečjih letovališta nastavlja sa sređivanjem objekata, kako bi gostima pružili što bolju uslugu i uslove za boravak, koje imaju najbolji turistički objekti u Srbiji.

ОБНОВА РУДНИКА: Центар дечјих летовалишта сређује објекте

Foto Centar dečjih letovališta

Nakon kompletnog renoviranja dva paviljona u odmaralištu "Bukulja" u Aranđelovcu, "Stevan Filipović" na Divčibarama, centralnog dela u odmaralištu "Mitrovac" na Tari, u planu je i sređivanje trećeg i četvrtog paviljona u letovalištu "Mitrovac" na Tari, kao i kompletnog odmarališta "Rudnik" na Rudniku.


Prema rečima Tanje Santrač, direktorke Centra dečjih letovališta, interesovanje odraslih, odnosno, komercijalnih korisnika za boravak u odmaralištima centra je veliko. U terminima od 5. avgusta, CDL je "rezervisao" kapacitete za ove korisnike. Trenutno ih u objektima centra boravi oko 100, od kojih je njih 16 iskoristilo priliku koju pruža Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, da letuju uz vaučere.
- Mi smo zadovoljni tim brojem, jer smo u sistem vaučera uključeni od juna, i u svih naših šest odmarališta - kaže Santrač.

PREVENTIVNE MERE

CENTAR dečjih letovališta poklanja posebnu pažnju preventivnim merama od bolesti kovid 19. Uslovi boravka u objektima su na najvišem bezbednosnom nivou kada je reč o ishrani, svim propisanim sanitarnim i higijenskim merama.

- Centar je sklopio ugovore sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i JP "Pošta Srbije", čiji zaposleni imaju priliku da borave u našim odmaralištima, uz odloženo plaćanje. To ima veliki značaj za popunjavanje naših kapaciteta, jer se radi o važnim institucijama, sa velikim brojem zaposlenih, koji će, pod povoljnim uslovima, biti naši gosti.

U planu je saradnja i sa drugim važnim institucijama, kao što su EPS, Poštanska štedionica i "Telekom", što je za našu ustanovu od neprocenjivog značaja.


Od završetka vanrednog stanja, u ovim objetima boravilo je više od 5.600 korisnika - navodi Santračeva.

LIČNA KARTA


U sklopu CDL se nalazi šest omarališta - "Bukulja" u Aranđelovcu, "Mitrovac" na Tari, "Rudnik" na Rudniku, "Stevan Filipović" na Divčibarama, "Stanišinci" na Goču i "Šuplja stena" na Avali. Smeštajni kapaciteti su oko 1.500 mesta.
Cena punog pansiona u odmaralištima na Tari i Divčibarama je 2.150 dinara, a u ostalim letovalištima 1.850 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a