ZA kafanskim stolom gde je nekada sedelo četvoro ljudi, danas stoji samo jedna stolica, a gostiju gotovo da nema.

Komentari (4)

Kostadin

12.07.2020. 08:17

Podigli ste cene kao u Kanu. Kako može da se cena domaćeg piva kreće oko i preko 200 dinara ili esso kafa preko 150 dinara u običnim ćumezima. Vi bi želeli da gost dođe u lokal i naruči piće pa ostavi 500 dinara i ode kući.

Zikica

12.07.2020. 22:56

Ali zato birtija na okretnici trolebusa u Paunovoj radi punom parom kad god prodjem unutra ima bar desetoro ljudi bez maske jer kako da piju ako imaju masku na licu...

dzudza basadzija

13.07.2020. 08:19

"Menadzer" dodje u zemlju Srbiju,i dobi drzavljanstvo!Umesto da savesno postupamo i iskoristimo sta se sme,napravismo haos!Jedan "promet" spustismo na vrednost koja dopusta ukidanje mera,uz ogranicenja...Uz ista se smelo i u kafane,diskoteke,KLUBOVE,EJ!I na mnoga druga mesta...Pohrlismo.oslobodjeni od stega odgovornih i onih koje smo vecinom izabrali....I...???Podigosmo,Bogu hvala,promet onima koji od nas zive i prezivljavaju.Potpuno zaboravljajuci preporuceno,uspevamo da kako tako,podignemo,pazi sada!Oba prometa!Onaj sto je bio na zeljenoj vrednosti,buknu i ode u nevidjeno!Kako bi stvar bila kompletna,ajde da se i ponesto pokrsi,zatre...Beograd je to rodjo!A svi Vi koji ste van njega...Gledajte kako krsimo i lomimo sve pred nama,kako bismo Vam stvorili bolju buducnost!Pa makar i u paklu,jel!