Anji je u jednom trenu VATRA UZELA SVE, ostala je bez porodice i krova nad glavom: Pogledajte kako danas izgleda dom za NOVI POČETAK (VIDEO)

Novosti online

20. 06. 2020. u 14:28

KOBNOG 21. marta Anja Stojanović (25), ostala je bez roditelja, brata, ali i bez krova nad glavom kada je izbio požar u soliteru u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu.

Ањи је у једном трену ВАТРА УЗЕЛА СВЕ, остала је без породице и крова над главом: Погледајте како данас изгледа дом за НОВИ ПОЧЕТАК (ВИДЕО)

Foto: Z. Knežević

Osim Stojanovića, u požaru je stradao i bračni par Aleksandar (40) i Marija (40) Nesimovski i Zoran S. zvani Džimi (61), iz čijeg stana je krenula buktinja.

Anji su u najtežim trenucima pritekli mnogi u pomoć, a na društvenim mrežama danima se sakupljao novac za pomoć ovoj mladoj devojci koja je za samo nekoliko sati ostala bez svega. Danas ova mlada devojka ima renovirani stan spreman za novi početak.

Ovu informaciju na svom Fejsbuk nalogu potvrdio je i zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić, koji je i podelio snimak renoviranog stana:

- Ispunili smo obećanje dato Anji Stojanović da ćemo potpuno rekonstruisati njen stan koji je izgoreo u požaru. Hvala kompanijama koje su nam pomogle u tome. Pokazali smo najveću solidarnost onda kada je to bilo najpotrebnije. Uz tebe smo Anja - napisao je Goran Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)