NA MATURU BEZ AUTOMOBILA: Tribina Agencije za bezbednost saobraćaja u Opštini Zvezdara

S.V.

15. 03. 2024. u 13:35

TRIBINA "Na maturu bez automobila", koju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, biće održana u utorak u 12 časova u sali Opštine Zvezdara.

НА МАТУРУ БЕЗ АУТОМОБИЛА: Трибина Агенције за безбедност саобраћаја у Општини Звездара

D. Ristić

Ovom kampanjom, nadležni apeluju na maturante širom zemlje da za odlazak i povratak sa proslava ne vote automobile.

Za zajedničku realizaciju kampanje, čija je ovogodišnja poruka "Na putu do nule ne turiraj - maturiraj!", ove godine se prijavilo 56 lokalnih samouprava, a očekuje se učešće više od 12.000 mladih.

Na tribini za mlade maturanti će imati priliku da, čuju i ličnu priču osobe koja je preživela saobraćajnu nezgodu usled koje je zadobila teške telesne povrede i trajni invaliditet.

U okviru ovih aktivnosti uključena je i vežba sa tzv. "pijanim naočarima" koja za cilj ima da mladima ukaže na percepciju i negativne uticaje na rasuđivanje u alkoholisanom stanju.

BONUS VIDEO - DR Novosti: Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!