IZMENE SAOBRAĆAJA U CENTRU BEOGRADA: Osam linija gradskog prevoza menja trase, evo kuda će autobusi da voze

S.V.

08. 03. 2024. u 17:00

ZBOG sanacije kvara na kanalizacionoj mreži u Dečanskoj ulici, na potezu od Trga Nikole Pašića i Nušićeve, od sutra u 9 časova do utorka uveče promeniće se rad linija javnog gradskog prevoza.

ИЗМЕНЕ САОБРАЋАЈА У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Осам линија градског превоза мења трасе, ево куда ће аутобуси да возе

Foto: N.Skenderija

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz, radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje ove deonice, zbog čega će vozila sa linija 24, 37, 44 i 37N u smeru ka Neimaru, Kneževcu i Senjaku saobraćaće redovno, dok će se u smeru ka Dorćolu kretati Bulevarom kralja Aleksandra, Trgom Nikole Pašića, Terazijama, Kolarčevom, Trgom republike i dalje redovno.

Autobusi na liniji 27 u smeru ka Mirijevu ići će Trgom republike, Braće Jugovića, Francuskom pa Kolarčevom, Terazijama, delom Trga Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksadra i dalje redovno, a u smeru od Mirijeva ka centru grada idu nepreomenjeno.

Linija 58 u smeru ka Železniku ide Bulevarom despota Stefana, Braće Jugovića, Francuskom, Kolarčevom, Terazijama, pa kroz Trg Nikole Pašića na Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovno, dok će ka Pančevačkom mostu ići Bulevarom, Trgom Nikole Pašića, Kolarčevom, kroz okretnicu na Trgu, zatim Bulevarom despota Stefana i dalje redovno.

Linija EKO 1 u smeru ka Novom Beogradu voziće Bulevarom kralja Aleksandra, Trgom Nikole Pašića, Terazijama, Kolarčevom, Makedonskom, Dečanskom pa u Terazijski tunel i dalje redovno. U smeru ka Vukovom spomeniku saobraća Zelenim vencem, Prizrenskom, Terazijama, Trgom Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)